Įdaryti grybai su namine malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Įdaryti grybai su namine malta mėsa

Šampinjonai laikomi aristokratų maistu. Jie taip pat puikiai tinka vegetarams ir kaip dietinis maistas. Yra daugybė grybų įdaro variantų, tačiau populiariausias yra mėsos įdaras. Šiuos grybus galima virti, kepti, kepti orkaitėje, ant ugnies, kepti ant grotelių. Juose gausu baltymų ir geležies, cinko ir fosforo, jodo, kalcio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti grybai su namine malta mėsa Žingsnis 1
Nulupkite viršutinę ploną grybų odelę. Šaukštu atskirkite kotelį ir padarykite ertmę maltiniams.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai su namine malta mėsa Žingsnis 2
Mėsytę pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai su namine malta mėsa Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir sudėkite į maltą mėsą. Supjaustykite grybų kotelius ir kepkite kartu su malta mėsa bei svogūnais, kol iškeps.

Žingsnis 4

Įdaryti grybai su namine malta mėsa Žingsnis 4
Išdėliokite grybus ertmėmis į viršų. Įdarykite gausiu įdaru. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant grybų užpilkite šaukštą majonezo ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 5

Įdaryti grybai su namine malta mėsa Žingsnis 5
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite grybus ant skardos. Kepkite orkaitėje 180⁰C laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos