Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti įdaryti vištienos pomidorai
Įdaryti pomidorai su malta vištiena - tai greitai ir lengvai paruošiamas užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Paruoštas patiekalas būna sultingas, apetitiškas, skanus ir kartu lengvas bei dietinis, ypač jei įdarui naudosite maltą vištienos filė. Įdaryti pomidorai gali būti ne tik užkandis, bet ir pagrindinis patiekalas. Kad pomidorų krepšeliai neapsiverstų, kiekviename jų iš išorės į apačią padarykite nedidelį pjūvį.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitintame augaliniame aliejuje 4 minutes pakepinkite svogūnus. Į svogūnus sudėkite vištienos faršą ir reguliariai maišydami kepkite dar 10 minučių. Leiskite maltai mėsai atvėsti ir sumaišykite ją su sūriu, žolelėmis, druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Iškepkite pomidorus. Pomidorus pripildykite maltos mėsos, uždenkite dangteliais ir sudėkite į kepimo indą, išklotą pergamentu. Kepkite pomidorus iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos