Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti kalakutienos filė pomidorai
Norėdami paruošti kalakutienos ir pomidorų užkandį, pasirinkite krūtinėlės filė. Jei norite paruošti dietinį patiekalą, užuot kepę mėsą, pirmiausia ją išvirkite iki pusiau iškeptos. Virti reikėtų ne ilgiau kaip 15 minučių, kad mėsa iškepus būtų sultinga. Kalakutiena yra subalansuotas pagal baltymų, vitaminų ir naudingų elementų kiekį produktas. Šviežia mėsa yra šiek tiek drėgna, filė paviršiuje nėra gleivių. Rinkitės didelius, nepažeistus ir tvirtus liečiant pomidorus.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Keptuvę statykite ant didelės ugnies ir įkaitinkite. Įpilkite nedidelį kiekį aliejaus, sumažinkite ugnį ir sudėkite kalakutieną. Paprieskoniuokite filė ir kepkite iš abiejų pusių po 4-5 minutes. Po to mėsą pasūdykite ir šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 2
Iškepkite pomidorus. Įdarykite pomidorus kalakutiena, ant viršaus užtepkite majonezo ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Užkandį sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę. Patiekalą kepkite 15-20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos