Publikavimo data: 2024-06-22
Įdaryti kiaušiniai
Zalivnoe buvo sugalvotas kaip šventinė alternatyva įprastiems patiekalams XX a. viduryje SSRS. Kad patiekalas gerai pavyktų, jį reikia tam tikrą laiką laikyti šaltai. Kietėjimo paslaptis - želatina. Jos įpilkite į mėsos sultinį. Tai bus pagrindinis zalivnoe. Pagal šį receptą įlanka gaminama iš konservuotų žirnelių, kukurūzų, žaliųjų svogūnų ir pomidorų mėsos sultinyje! Vištienos kiaušinių lukštai pasitarnaus kaip patiekalo forma. Supilkite į juos sultinį ir ingredientus ir leiskite patiekalui sustingti!
Žingsnis 1
Paimkite vištų kiaušinius ir tupiuoju galu lukšte padarykite skylutes. Nuplaukite juos ir išdžiovinkite.
Žingsnis 2
Ant pjaustymo lentelės smulkiai supjaustykite pomidorą ir žaliąjį svogūną.
Žingsnis 3
Į stiklinę mėsos sultinio įpilkite želatiną ir palikite 60 minučių. Ji turėtų išbrinkti. Paimkite švarų puodą ir supilkite į jį mėsos sultinį bei želatiną. Užvirinkite skystį.
Žingsnis 4
Tada sudėkite smulkintas žoleles, pomidorų gabalėlius, konservuotus žirnelius ir kukurūzus. Virkite, kol ingredientai bus paruošti.
Žingsnis 5
Atsargiai supilkite sultinį ir sudedamąsias dalis pro angą į tuščius vištų kiaušinių lukštus. Sudėkite juos į formą ir padėkite į šaldytuvą bent 6 valandoms. Per tą laiką sultinys kiaušiniuose turėtų sutirštėti.
Žingsnis 6
Kai sultinys su žirniais ir daržovėmis sustings, nulupkite lauro kiaušinius iš lukštų ir patiekite!
Kategorijos