Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti kiaušiniai po kailiu
Įdaryti kiaušiniai po kailiu - nesudėtingas patiekalas, kuris puikiai atrodys ant šventinio stalo. Kokybiška silkė yra blizganti, o jos žvynai, pelekai ir uodega turi būti nepažeisti. Burokėlių odelė turi būti lygi ir vientisa, be įtrūkimų ir iškilimų. Šioje daržovėje esantys vitaminai C ir B6 mažina dažnų ligų tikimybę. Burokėlius geriau virti žalius, kad būtų maksimaliai išsaugotos visos jų naudingosios savybės.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Supjaustykite svogūną žiedais. Nedideliame puode su vandeniu atskieskite druską ir cukrų, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Tada supilkite actą, išmaišykite, užpilkite ant svogūnų žiedų ir palikite 1 valandai. Nusunkite marinatą ir smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Supjaustykite silkę į dvi dalis: pirmąją supjaustykite griežinėliais, o antrąją - mažais kubeliais. Burokėlius smulkiai sutarkuokite ir išspauskite sulčių perteklių. Sutrinkite trynius. Sudėkite trynius su burokėliais, silke ir svogūnais, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Kiaušinius įdarykite įdaru ir ant viršaus uždėkite silkės griežinėlį.
Kategorijos