Įdaryti kiaušiniai po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Įdaryti kiaušiniai po kailiu

Įdaryti kiaušiniai po kailiu - nesudėtingas patiekalas, kuris puikiai atrodys ant šventinio stalo. Kokybiška silkė yra blizganti, o jos žvynai, pelekai ir uodega turi būti nepažeisti. Burokėlių odelė turi būti lygi ir vientisa, be įtrūkimų ir iškilimų. Šioje daržovėje esantys vitaminai C ir B6 mažina dažnų ligų tikimybę. Burokėlius geriau virti žalius, kad būtų maksimaliai išsaugotos visos jų naudingosios savybės.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti kiaušiniai po kailiu Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Supjaustykite svogūną žiedais. Nedideliame puode su vandeniu atskieskite druską ir cukrų, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Tada supilkite actą, išmaišykite, užpilkite ant svogūnų žiedų ir palikite 1 valandai. Nusunkite marinatą ir smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Įdaryti kiaušiniai po kailiu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Supjaustykite silkę į dvi dalis: pirmąją supjaustykite griežinėliais, o antrąją - mažais kubeliais. Burokėlius smulkiai sutarkuokite ir išspauskite sulčių perteklių. Sutrinkite trynius. Sudėkite trynius su burokėliais, silke ir svogūnais, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Kiaušinius įdarykite įdaru ir ant viršaus uždėkite silkės griežinėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos