Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti kiaušiniai su krilių mėsa
Krilis - tai vėžiagyvių planktonas, ypač išpopuliarėjęs sovietmečiu ir kaip sveikas produktas Japonijoje. Mūsų parduotuvėse jo galima rasti jūros gėrybių konservų skyriuje, nepaisant gana įprastos išvaizdos, panašios į krevečių pastą, turi malonų išskirtinių vėžiagyvių skonį ir visai nepanašus į krevetes. Jame yra daug baltymų, minimalus cholesterolio kiekis, greičiau net lydi jo šalinimą iš organizmo. Naudingas kaip visų patiekalų ir užkandžių ingredientas.
Žingsnis 1
Vištienos kiaušinius nulupkite, perpjaukite per pusę, šaukšteliu išimkite trynį. Vištienos trynį smulkiai supjaustykite, atskirame dubenyje sumaišykite su majonezu ir krilių mėsa. Paruoštą faršą pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Į kiaušinio baltymą šaukštu tolygiai paskirstykite įdarą.
Žingsnis 3
Prieš patiekdami papuoškite įdarytus kiaušinius.
Kategorijos