Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti kiaušiniai su krilių mėsa ir krapais
Krilis yra labai pikantiškas ir originalus ingredientas žuvies užkandžių įdarams gaminti. Jis pasižymi nuostabiu aromatu ir poskoniu, išoriškai panašiu į krevečių mėsą, tačiau skoniu primena rafinuotesnę žuvį, turinčią brangių vėžiagyvių skonį. Kartu tai nėra egzotiškas ar prastai prieinamas ingredientas, jo galima rasti beveik bet kurioje maisto prekių parduotuvėje, Rusijoje jis žinomas nuo sovietinių laikų ir nėra itin brangus. Apskritai, tai yra dievo dovana, jei reikia surengti skanų, bet nebrangų šventinį stalą.
Žingsnis 1
Kiaušinius nulupkite, perpjaukite per pusę, šaukšteliu išimkite trynį. Supjaustykite trynį mažais gabalėliais arba sutarkuokite, smulkiai sukapokite krapus. Salotinėje sumaišykite majonezą, krapus, trynį ir krilių mėsą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Gautą įdarą sudėkite į vištienos baltymus ir gerai paskirstykite.
Žingsnis 3
Jūsų įdaryti kiaušiniai paruošti ir laukia, kol bus patiekti.
Kategorijos