Publikavimo data: 2025-08-20
Įdaryti kiaušiniai su krilių mėsa, petražolėmis ir svogūnais
Krilis - tai žuvis, kuri atrodo panaši į krevetę, bet iš tikrųjų su ja mažai ką bendro turi, tai mažytis vėžiagyvis, kuris minta beveik visomis vandenynų gyvybės rūšimis - nuo didelių banginių iki mažų žuvų. Nepaisant mažo dydžio - tai viena sveikiausių planktono rūšių Žemėje ir labai skani, mažai riebalų turinti jūros gėrybių rūšis, idealiai tinkanti dietoms. Jis mažina cukraus ir cholesterolio kiekį kraujyje, teigiamai veikia skydliaukės ir kraujagyslių funkciją. Idealiai tinka skaniam užkandžių įdarui, kuris vis tiek bus labai sveikas.
Žingsnis 1
Nulupkite vištos kiaušinį ir perpjaukite per pusę. Arbatiniu šaukšteliu atskirkite baltymą nuo trynio. Smulkiai supjaustykite petražoles, svogūną ir kiaušinio baltymą. Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, kiaušinio trynį, žoleles ir įdarui skirtą krilių mėsą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Į kiaušinio baltymą šaukštu tolygiai paskirstykite įdarą.
Žingsnis 3
Užkandis paruoštas, galite jį patiekti!
Kategorijos