Įdaryti kiaušiniai su menkės kepenėlėmis ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Įdaryti kiaušiniai su menkės kepenėlėmis ir svogūnais

Mūsų šalyje menkių kepenys ilgą laiką buvo laikomos delikatesu ir ant stalo patekdavo tik per šventes. Šiandien šis produktas parduodamas beveik visur. Atkreipkite dėmesį į įdarytų kiaušinių su menkėmis receptą. Užkandis puikiai tinka ir šventinėms progoms, ir įprastoms vaišėms. Patiekalas ruošiamas paprastai, tačiau atrodo dailiai ir apetitiškai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kiaušiniai su menkės kepenėlėmis ir svogūnais Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius, užpildytus šaltu vandeniu, užvirkite. Virkite ne ilgiau kaip 10 minučių. Atvėsinkite, išimkite lukštus. Perpjaukite per pusę. Išimkite trynį, sutrinkite šakute į vientisą masę. Peiliu arba mažu šaukšteliu atsargiai pašalinkite dalį kiaušinio baltymo iš vidaus, kad atsirastų daugiau vietos įdarui.

Žingsnis 2

Įdaryti kiaušiniai su menkės kepenėlėmis ir svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius su menkės kepenėlėmis. Įdarui sumaišykite trynius, majonezą, menkės kepenėles, svogūnus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Kiaušinių baltymus įdarykite žuvies įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos