Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti kiaušiniai su menkės kepenėlėmis ir svogūnais
Mūsų šalyje menkių kepenys ilgą laiką buvo laikomos delikatesu ir ant stalo patekdavo tik per šventes. Šiandien šis produktas parduodamas beveik visur. Atkreipkite dėmesį į įdarytų kiaušinių su menkėmis receptą. Užkandis puikiai tinka ir šventinėms progoms, ir įprastoms vaišėms. Patiekalas ruošiamas paprastai, tačiau atrodo dailiai ir apetitiškai.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius, užpildytus šaltu vandeniu, užvirkite. Virkite ne ilgiau kaip 10 minučių. Atvėsinkite, išimkite lukštus. Perpjaukite per pusę. Išimkite trynį, sutrinkite šakute į vientisą masę. Peiliu arba mažu šaukšteliu atsargiai pašalinkite dalį kiaušinio baltymo iš vidaus, kad atsirastų daugiau vietos įdarui.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius su menkės kepenėlėmis. Įdarui sumaišykite trynius, majonezą, menkės kepenėles, svogūnus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Kiaušinių baltymus įdarykite žuvies įdaru.
Kategorijos