Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti kiaušiniai su tunu
Kiaušinius, įdarytus konservuotu tunu, geriau naudoti žuvį savo sultyse, kad patiekalas būtų mažiau riebus. Be to, tunas aliejuje yra dvigubai kaloringesnis. Šioje žuvyje yra daugiausia baltymų, kurie, skirtingai nei mėsa, yra lengviau virškinami. Tunuose gausu vitaminų E, D, A, B12, nepakeičiamųjų aminorūgščių, jodo, vario ir geležies. Padažui tradiciškai naudojamas majonezas, jį galima pakeisti grietinės ir garstyčių padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sutrinkite trynius ir žuvį. Įpilkite majonezo ir išmaišykite. Pagardinkite pipirais. Paragaukite pagal skonį ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Ant kiaušinių puselių užtepkite žuvies mišinio. Ant viršaus pabarstykite smulkintų krapų.
Kategorijos