Įdaryti kiaušiniai su tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Įdaryti kiaušiniai su tunu

Kiaušinius, įdarytus konservuotu tunu, geriau naudoti žuvį savo sultyse, kad patiekalas būtų mažiau riebus. Be to, tunas aliejuje yra dvigubai kaloringesnis. Šioje žuvyje yra daugiausia baltymų, kurie, skirtingai nei mėsa, yra lengviau virškinami. Tunuose gausu vitaminų E, D, A, B12, nepakeičiamųjų aminorūgščių, jodo, vario ir geležies. Padažui tradiciškai naudojamas majonezas, jį galima pakeisti grietinės ir garstyčių padažu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kiaušiniai su tunu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sutrinkite trynius ir žuvį. Įpilkite majonezo ir išmaišykite. Pagardinkite pipirais. Paragaukite pagal skonį ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos.

Žingsnis 2

Įdaryti kiaušiniai su tunu Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Ant kiaušinių puselių užtepkite žuvies mišinio. Ant viršaus pabarstykite smulkintų krapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos