Įdaryti kiaušiniai su virtų burokėlių įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Įdaryti kiaušiniai su virtų burokėlių įdaru

Ruošiant įdarytus kiaušinius galima naudoti įvairius įdarus, tačiau vienas originaliausių yra burokėlių įdaras. Valgomieji burokėliai noksta nuo birželio iki spalio mėnesio, tuo metu galite nusipirkti šviežiausių daržovių. Valgomųjų burokėlių skersmuo neviršija 12 cm, jie yra elastingi ir standūs, nes turi daug skaidulų. Šios daržovės spalva vienoda - nuo tamsiai raudonos iki raudonai violetinės, o forma - ovali arba rutuliška.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti kiaušiniai su virtų burokėlių įdaru Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite iš jų trynius. Burokėlius ir sūrį sutarkuokite tarka, o iš burokėlių marle išspauskite sultis. Silkę supjaustykite mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite burokėlius, tarkuotus trynius, tarkuotą sūrį, pipirus, garstyčias ir majonezą.

Žingsnis 2

Įdaryti kiaušiniai su virtų burokėlių įdaru Žingsnis 2
Papuoškite įdarytus kiaušinius. Baltymus 15-20 minučių pamirkykite burokėlių sultyse, kad jie įgautų rausvą spalvą. Įdarykite juos burokėlių ir sūrio mišiniu. Ant viršaus uždėkite žuvies gabalėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos