Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti kiaušiniai su virtų burokėlių įdaru
Ruošiant įdarytus kiaušinius galima naudoti įvairius įdarus, tačiau vienas originaliausių yra burokėlių įdaras. Valgomieji burokėliai noksta nuo birželio iki spalio mėnesio, tuo metu galite nusipirkti šviežiausių daržovių. Valgomųjų burokėlių skersmuo neviršija 12 cm, jie yra elastingi ir standūs, nes turi daug skaidulų. Šios daržovės spalva vienoda - nuo tamsiai raudonos iki raudonai violetinės, o forma - ovali arba rutuliška.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite iš jų trynius. Burokėlius ir sūrį sutarkuokite tarka, o iš burokėlių marle išspauskite sultis. Silkę supjaustykite mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite burokėlius, tarkuotus trynius, tarkuotą sūrį, pipirus, garstyčias ir majonezą.
Žingsnis 2
Papuoškite įdarytus kiaušinius. Baltymus 15-20 minučių pamirkykite burokėlių sultyse, kad jie įgautų rausvą spalvą. Įdarykite juos burokėlių ir sūrio mišiniu. Ant viršaus uždėkite žuvies gabalėlius.
Kategorijos