Publikavimo data: 2024-09-17
Įdaryti kiaušiniai yra paprasti ir skanūs
Jei reikia paruošti užkandį stalui ir neturite daug produktų, šis receptas padės. Nesudėtingi ingredientai, kurių yra kiekvienuose namuose, sukurs užkandį, nuo kurio negalėsite atsiplėšti. Įdarui taip pat galite naudoti smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus, petražoles ir krapus. Švelnūs baltymai su įdomiu lengvu įdaru yra didžiausias skanėstas. Kiaušiniai laikomi lengvai virškinamais, todėl jie įtraukiami į visų rūšių dietas ir kūdikių maistą.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies ir virkite 10 minučių nuo užvirimo. Išvirusius kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, kol atvės. Nulupkite lukštus ir kiekvieną kiaušinį perpjaukite pusiau. Atskirkite baltymus nuo trynių.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Į atskirą dubenėlį sudėkite trynį, keptą svogūną, garstyčias ir majonezą. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite. Į baltymus sudėkite paruoštą įdarą.
Kategorijos