Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti krapų pomidorai
Pagal šį receptą krapų žalumynai naudojami įdarytiems pomidorams įdaryti. Užkandis gaunasi lengvas ir skanus. Į faršą galima dėti kalendrų, bazilikų, o vietoj kepintų svogūnų dėti šviežių arba marinuotų. Užkandžiui rinkitės prinokusius ir tvirtus pomidorus, kad šaldant užkandis neišmirktų. Pomidoras yra sveika ir mažai kaloringa daržovė. Pomidoruose esantis vitaminas K, geležis ir kalis prisideda prie normalios širdies veiklos ir gerina kraujotaką.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite svogūnų puseles. Maišydami kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksiniai, maždaug 2-3 minutes. Atvėsinkite ir sudėkite į dubenį. Tada sudėkite smulkintas žoleles ir česnaką, pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite pomidorus. Nupjaukite paruoštų pomidorų viršų. Arbatiniu šaukšteliu išskobkite pomidorų minkštimą. Įdarykite daržoves paruoštu įdaru ir uždenkite "dangteliais".
Kategorijos