Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti morkų pomidorai
Pomidorai yra universalus produktas, kuris ne tik papildo įvairius patiekalus, bet ir gali būti pagrindinis ingredientas ruošiant vakarienę. Pomidorai, įdaryti morkomis, yra vienas iš tokių visaverčių patiekalų. Morkų, paprikų, žolelių, česnakų ir majonezo įdaras gaminimo metu atskleidžia savo skonį ir yra mirkomas pomidorų sultyse. Įdarui svarbu pasirinkti tvirtus pomidorus, kad troškinant jie nesubyrėtų. Šiai užduočiai puikiai tinka žali pomidorai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Paimkite nedidelį dubenėlį ir sudėkite į jį pjaustytas morkas ir paprikas, smulkintus krapus, smulkintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus. Įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite morkomis įdarytus pomidorus. Valgomuoju šaukštu šaukšteliu įdarykite visus pomidorus. Į gilią keptuvę atsargiai sudėkite įdarytus pomidorus ir užpilkite vandeniu. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs, apie 25 minutes.
Kategorijos