Įdaryti morkų pomidorai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti morkų pomidorai

Pomidorai yra universalus produktas, kuris ne tik papildo įvairius patiekalus, bet ir gali būti pagrindinis ingredientas ruošiant vakarienę. Pomidorai, įdaryti morkomis, yra vienas iš tokių visaverčių patiekalų. Morkų, paprikų, žolelių, česnakų ir majonezo įdaras gaminimo metu atskleidžia savo skonį ir yra mirkomas pomidorų sultyse. Įdarui svarbu pasirinkti tvirtus pomidorus, kad troškinant jie nesubyrėtų. Šiai užduočiai puikiai tinka žali pomidorai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
39 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti morkų pomidorai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Paimkite nedidelį dubenėlį ir sudėkite į jį pjaustytas morkas ir paprikas, smulkintus krapus, smulkintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus. Įpilkite majonezo ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Įdaryti morkų pomidorai Žingsnis 2
Paruoškite morkomis įdarytus pomidorus. Valgomuoju šaukštu šaukšteliu įdarykite visus pomidorus. Į gilią keptuvę atsargiai sudėkite įdarytus pomidorus ir užpilkite vandeniu. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs, apie 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos