Publikavimo data: 2025-08-19
Įdaryti pomidorai keptuvėje
Šis įdomus ir paprastas pomidorų gaminimo būdas padės tomis dienomis, kai neturite laiko arba tiesiog nenorite ilgai vargti su virykle. Įdaryti pomidorai keptuvėje - visavertis karštas patiekalas su sūrio ir mėsos įdaru, kuris gaunasi labai skanus ir aromatingas. Ruošiant geriau imti didelius pomidorus stora odele, kurie lengvai tilps į gilią keptuvę uždaru dangčiu.
Žingsnis 1
Paruoškite pomidorų įdarą. Keptuvėje apkepkite faršą, kol iškeps, pabarstykite druska ir pipirais. Sumaišykite mėsą su svogūnais, saldžiąja paprika, petražolėmis, mocarela ir kiaušiniu. Dalį daržovių palikite troškintis.
Žingsnis 2
Paruoškite pomidorus. Nupjaukite pomidorų apačią. Peiliu arba šaukštu pašalinkite minkštimą. Sudėkite į keptuvę. Kiekvieną vaisių pripildykite įdaro. Viršų uždenkite nupjautu dangčiu. Pritvirtinkite dantų krapštuku.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Išdėliokite įdarytus pomidorus keptuvėje. Uždenkite dangčiu. Virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite likusias daržoves iš įdaro ir pomidorų pastą. Sumažinkite kaitrą. Apverskite pomidorus. Troškinkite dar 2-3 minutes.
Kategorijos