Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti pomidorai su kopūstais
Įdaryti kopūstų pomidorai yra puikus ir labai skanus užkandis, kurį galima ruošti ir vasarą, ir žiemą. Puikiai atrodys ir ant šventinio, ir ant kasdienio stalo. Pasirinkite vidutinio, bet vienodo dydžio pomidorus, kad jie būtų tolygiai ir kartu sūrūs. Šiam receptui galite naudoti ne tik raudonuosius, bet ir žaliuosius pomidorus. Šių vaisių negalima valgyti šviežių, tačiau sūdyti jie yra puikus užkandis.
Žingsnis 1
Įdarykite pomidorus. Sudėkite smulkintus kopūstus su morkų ir česnakų mišiniu, gerai išmaišykite, paskleiskite įdarą ant pomidorų ir uždenkite dangteliais. Į indą įdėkite lauro lapą, pipirų žirnelius ir įdarytus pomidorus.
Žingsnis 2
Pomidorus pasūdykite. Sumaišykite vandenį su druska ir cukrumi ir užvirinkite. Užpilkite pomidorus verdančiu sūrymu, uždarykite indą, suvyniokite jį į antklodę ir palikite 24 valandas kambario temperatūroje. Tada indą su pomidorais sūryme įdėkite į šaldytuvą 3 dienoms.
Kategorijos