Įdaryti pomidorai su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti pomidorai su majonezu

Majonezas yra populiariausias salotų, užkandžių ir antrųjų patiekalų padažas. Įdarytuose pomidoruose su grybais, sūriu ir pievagrybiais jis puikiai dera su visais produktais. Majonezą galite pakeisti naminiu padažu, gamindami jį iš trynių, garstyčių, aliejaus ir citrinos sulčių. Taip žinosite tikslią sudėtį, o užkandis išeis sveikesnis. Majonezą taip pat galite pakeisti grietine arba natūraliu jogurtu - jis bus toks pat geras.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti pomidorai su majonezu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Išpjaukite pomidorų šerdį ir išimkite minkštimą. Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles. Grybus supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite petražoles ir krapus. Susmulkintus ingredientus sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, majonezo, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.

Žingsnis 2

Įdaryti pomidorai su majonezu Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus pomidorus. Į kiekvieną tuščiavidurį pomidorą įdėkite 1-2 valgomuosius šaukštus įdaro. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite pomidorus gerai įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos