Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti pomidorai su majonezu
Majonezas yra populiariausias salotų, užkandžių ir antrųjų patiekalų padažas. Įdarytuose pomidoruose su grybais, sūriu ir pievagrybiais jis puikiai dera su visais produktais. Majonezą galite pakeisti naminiu padažu, gamindami jį iš trynių, garstyčių, aliejaus ir citrinos sulčių. Taip žinosite tikslią sudėtį, o užkandis išeis sveikesnis. Majonezą taip pat galite pakeisti grietine arba natūraliu jogurtu - jis bus toks pat geras.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Išpjaukite pomidorų šerdį ir išimkite minkštimą. Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles. Grybus supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite petražoles ir krapus. Susmulkintus ingredientus sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, majonezo, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus pomidorus. Į kiekvieną tuščiavidurį pomidorą įdėkite 1-2 valgomuosius šaukštus įdaro. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite pomidorus gerai įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
Kategorijos