Įdaryti pomidorai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryti pomidorai su malta mėsa

Įdaryti pomidorai su malta mėsa, padengti lydyto sūrio kepurėle, būna sotūs, kvapnūs ir labai apetitiški. Malta mėsa gerai prisigeria pomidorų sulčių, o patys pomidorai po kepimo nors ir suminkštėja, bet patikimai išlaiko formą ir atrodo gana šventiškai. Kad sumažintumėte gatavo patiekalo kaloringumą, įdarui rinkitės mėsą su nedideliu kiekiu riebalų - liesus jautienos ir kiaulienos gabalėlius. Dėl daržovių sulčių įdaras vis tiek bus sultingas ir skanus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti pomidorai su malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitintame augaliniame aliejuje 3 min. pakepinkite svogūnus, sudėkite maltą mėsą ir reguliariai maišydami kepkite dar 8 min. Sudėkite pomidorų minkštimą, pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir troškinkite dar 2 min.

Žingsnis 2

Įdaryti pomidorai su malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus pomidorus. Pomidorus ištepkite įdaru, apibarstykite tarkuotu sūriu, sudėkite į kepimo indą, išklotą pergamentu arba silikoniniu kilimėliu. Kepkite orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos