Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti putpelių kiaušiniai
Norėdami paįvairinti meniu, gaminkite ne vištieną, o putpelių įdarytus kiaušinius. Prieš gamindami išsirinkite kokybišką produktą, ištirkite galiojimo laiką ir kiaušinių rūšiavimo datą. Tada apžiūrėkite, ar jie nepažeisti, ar nėra nešvarumų ir ar šviesus lukštas. Kuo jis šviesesnis, tuo produktas šviežesnis. Kiaušinio šviežumą taip pat galite patikrinti vandenyje arba ant svarstyklių. Pasenusio kiaušinio svoris bus mažesnis nei 10 g, o vandenyje jis plūduriuos. Kiaušinius laikykite šaldytuve.
Žingsnis 1
Supjaustykite įdarytiems kiaušiniams skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais maždaug 0,2 x 0,2 cm dydžio kubeliais. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite iš kiekvieno kiaušinio trynį. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Sumaišykite įdarą ir įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite plaktus trynius, lašišą, sūrį, majonezą ir maltus pipirus. Kiaušinių puseles pripildykite įdaro.
Kategorijos