Įdaryti putpelių kiaušiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Įdaryti putpelių kiaušiniai

Norėdami paįvairinti meniu, gaminkite ne vištieną, o putpelių įdarytus kiaušinius. Prieš gamindami išsirinkite kokybišką produktą, ištirkite galiojimo laiką ir kiaušinių rūšiavimo datą. Tada apžiūrėkite, ar jie nepažeisti, ar nėra nešvarumų ir ar šviesus lukštas. Kuo jis šviesesnis, tuo produktas šviežesnis. Kiaušinio šviežumą taip pat galite patikrinti vandenyje arba ant svarstyklių. Pasenusio kiaušinio svoris bus mažesnis nei 10 g, o vandenyje jis plūduriuos. Kiaušinius laikykite šaldytuve.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti putpelių kiaušiniai Žingsnis 1
Supjaustykite įdarytiems kiaušiniams skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais maždaug 0,2 x 0,2 cm dydžio kubeliais. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite iš kiekvieno kiaušinio trynį. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Įdaryti putpelių kiaušiniai Žingsnis 2
Sumaišykite įdarą ir įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite plaktus trynius, lašišą, sūrį, majonezą ir maltus pipirus. Kiaušinių puseles pripildykite įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos