Publikavimo data: 2024-09-17
                Įdaryti putpelių kiaušiniai su cyplių ikrais
                                
                    Putpelių kiaušiniai turi ryškų kiaušinių skonį, kuris dera su žuvimi, mėsa ir daržovėmis. Įdaryti putpelių kiaušiniai - puiki užkandžio idėja. Patiekalas gerai vertinamas kaip savarankiškas užkandis ir priedas prie salotų, sumuštinių. Norint sukurti šventinę nuotaiką ir svečiams patogiai patiekti įdarytus putpelių kiaušinius, reikėtų patiekti spalvotus iešmelius.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Paruoškite kiaušinius. Putpelių kiaušinius įdėkite į šaltą vandenį. Išvirkite užvirus lygiai 5 minutes. Atvėsinkite. Atsargiai išimkite lukštus. Kiekvieną kiaušinį perpjaukite į dvi dalis. Išimkite trynį.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Įdarykite putpelių kiaušinius. Sudėkite trynius į dubenį, sutrinkite šakute, įberkite druskos ir pipirų. Įdėkite žuvies ikrų. Užpilkite majonezu. Išmaišykite. Šiuo mišiniu pripildykite kiaušinių puseles. Ant viršaus išdėliokite ketvirčius vyšninių pomidorų, priklijuokite petražolių šakelių.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos