Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti rūkyti kiaušiniai
Įdaryti rūkyti kiaušiniai - originalaus skonio patiekalas. Žinomiausias būdas gaminti rūkytus kiaušinius - dėti juos į rūkyklą su kitais produktais. Jei juos įdėsite tarp taukų arba žuvies, po poros valandų galėsite mėgautis skanėstu. Tačiau delikatesą galima paruošti ir supaprastintu būdu. Dėl skystų dūmų rūkyti kiaušiniai tampa aromatingi ir skanūs. Varškės sūris ir lengvai sūdytas upėtakis paryškins užkandžio skonį.
Žingsnis 1
Kiaušinius pasūdykite. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Susmulkinkite svogūną. Kai tik vanduo užvirs, supilkite į puodą svogūną ir visus prieskonius. Užvirus virkite 5 minutes. Tada nukelkite nuo ugnies, sultinį perkoškite ir atvėsinkite. Įpilkite skystų dūmų. Kiaušinius 4 valandoms įdėkite į sūrymą.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Įdarui upėtakį supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite su varške. Kiaušinius išimkite iš sūrymo, perpjaukite pusiau. Sudėkite trynius į upėtakius ir gerai išmaišykite. Kiaušinių baltymus pripildykite paruoštu įdaru.
Kategorijos