Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės
Daržovės, įdarytos maltais ryžiais, yra puikus pasirinkimas vakarienei ar pietums. Šis patiekalas yra lengvai virškinamas, švelnaus ir sodraus skonio.
Žingsnis 1
Sumaišykite faršą su virtais ryžiais ir pagardinkite druska bei mėsos prieskoniais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite morkas.
Žingsnis 3
Paruoškite paprikas, pomidorus ir bulves. Nuplaukite daržoves ir išpjaukite viduriuką. Visų išpjovų neišmeskite, bet sudėkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 4
Giliame puode storu dugnu arba daugiafunkcinėje keptuvėje apkepkite svogūną, morkas ir supjaustytą visų daržovių vidurį. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite 3-5 minutes, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Įdarykite daržoves maltos mėsos ir ryžių įdaru. Įdarytas daržoves sudėkite ant kepsnio. Uždenkite dangčiu ir 40 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos