Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės

Daržovės, įdarytos maltais ryžiais, yra puikus pasirinkimas vakarienei ar pietums. Šis patiekalas yra lengvai virškinamas, švelnaus ir sodraus skonio.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės Žingsnis 1
Sumaišykite faršą su virtais ryžiais ir pagardinkite druska bei mėsos prieskoniais. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite morkas.

Žingsnis 3

Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės Žingsnis 3
Paruoškite paprikas, pomidorus ir bulves. Nuplaukite daržoves ir išpjaukite viduriuką. Visų išpjovų neišmeskite, bet sudėkite į atskirą dubenį.

Žingsnis 4

Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės Žingsnis 4
Giliame puode storu dugnu arba daugiafunkcinėje keptuvėje apkepkite svogūną, morkas ir supjaustytą visų daržovių vidurį. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite 3-5 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Įdaryti ryžiai ir maltos daržovės Žingsnis 5
Įdarykite daržoves maltos mėsos ir ryžių įdaru. Įdarytas daržoves sudėkite ant kepsnio. Uždenkite dangčiu ir 40 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos