Įdaryti sparneliai su brokoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Įdaryti sparneliai su brokoliais

Sparneliai yra minkščiausia vištienos dalis. Kadangi vištiena negali skraidyti ir nenaudoja sparnų pagal paskirtį, mėsa nėra tanki ir yra lengvai virškinama. Vištienos sparnelius galima įdaryti grybais ir minkštu varškės sūriu, pašalinant kaulus ir paliekant odą bei mėsos gabalėlius. Garnyrui paruoškite žiedinių kopūstų ir brokolių mišinį, jie gerai papildys vištienos patiekalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti sparneliai su brokoliais Žingsnis 1
Padarykite nedidelius įpjovimus ant sparnų, kad galėtumėte išversti odą į kitą pusę. Nupjaukite pirmuosius du sujungimus, palikdami kilį ir odą.

Žingsnis 2

Įdaryti sparneliai su brokoliais Žingsnis 2
Įdarui skirtą mėsą nupjaukite nuo kaulų ir susmulkinkite peiliu. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su augaliniu aliejumi. Sumaišykite mėsą, sūrį, grybus ir svogūnus. Įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 3

Įdaryti sparneliai su brokoliais Žingsnis 3
Įdarykite sparnelių odą įdaru ir kepkite juos 160 ℃ orkaitėje, kol taps auksinės spalvos. Sparneliai yra labai ploni ir iškeps per 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Įdaryti sparneliai su brokoliais Žingsnis 4
Žiedinius kopūstus ir brokolius 2-3 minutes pavirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Tada pakepinkite su prieskoniais aliejuje, kuris susidarė kepant sparnelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos