Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti troškinti kiaušiniai
Paprastas ir sotus įprastos silkės po kailiu variantas, kuriam reikės ne tiek daug ingredientų. Virtus ir nuluptus kiaušinius bei burokėlius reikėtų laikyti atskirai, kad burokėlių sultys nenudažytų kiaušinių. Silkė yra labai maistingas produktas, padedantis geriau funkcionuoti žmogaus kraujotakos, nervų ir virškinimo sistemoms. Jos mėsoje yra baltymų, riebalų, vitaminų A, D ir B grupės vitaminų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius perpjaukite per pusę, išimkite trynius ir susmulkinkite. Smulkiai sutarkuokite burokėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Sudėkite trynius su burokėliais, pagardinkite druska ir pipirais, užpilkite majonezu ir stipriai išmaišykite. Įdarykite kiaušinius ir ant viršaus uždėkite gabalėlį silkės.
Kategorijos