Įdaryti tuno filė pomidorai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryti tuno filė pomidorai

Konservuotų tunų dažnai dedama į salotas ir užkandžius. Įdarytiems pomidorams rinkitės tuno filė savo sultyse, o ne aliejuje. Tokie konservuoti produktai yra mažiau kaloringi ir riebūs. Pirktinių salotų tuno geriau atsisakyti, nes į jas gali patekti sumaltų kaulų ir žuvies odos. Kepimui rinkitės tankius ir tvirtus pomidorus. Daržovių skoniui pagerinti naudokite augalinių aliejų mišinį. Pavyzdžiui, česnakų ir vynuogių kauliukų aliejų, kurie puikiai papildo vienas kitą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti tuno filė pomidorai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite jogurtą ir majonezą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite tuno filė ir šakute sutrinkite gabalėliais. Į žuvį įberkite kaparėlių ir džiovintų krapų. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Įdaryti tuno filė pomidorai Žingsnis 2
Iškepkite įdarytus pomidorus. Sudėkite pomidorus ant folijos. Tolygiai paskirstykite paruoštą įdarą ant pomidorų. Ant pomidorų sudėkite sūrio griežinėlius. Į viršutinį orkaitės trečdalį įdėkite kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 4-6 minutes, kol sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos