Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti vyšniniai pomidorai
Įdaryti vyšniniai pomidorai atrodo labai neįprastai ir įspūdingai ant bet kurio stalo. Šis apetitą žadinantis užkandis iš mini pomidoriukų, grietinėlės sūrio ir bazilikų taps vakaro puošmena. Vyšniniai pomidorai išsiskiria savo smulkumu, todėl jie labiau tinka kreminiams įdarams. Šiam užkandžiui paruošti nereikia daug pastangų ir laiko, tačiau jis gali išgelbėti dieną, jei pagrindinis patiekalas dar neparuoštas. Sūrūs raudonieji ikrai patiekalui suteikia pikantiškumo ir ryškų akcentą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nupjaukite kiekvieno vyšninio pomidoro viršų ir išimkite šerdį. Česnaką ir bazilikus sudėkite į trintuvą ir sumaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite su kreminiu sūriu ir druska. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus vyšninius pomidorus. Į kiekvieną tuščiavidurį pomidorą šaukšteliu įpilkite įdaro.
Kategorijos