Įdaryti vyšniniai pomidorai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryti vyšniniai pomidorai

Įdaryti vyšniniai pomidorai atrodo labai neįprastai ir įspūdingai ant bet kurio stalo. Šis apetitą žadinantis užkandis iš mini pomidoriukų, grietinėlės sūrio ir bazilikų taps vakaro puošmena. Vyšniniai pomidorai išsiskiria savo smulkumu, todėl jie labiau tinka kreminiams įdarams. Šiam užkandžiui paruošti nereikia daug pastangų ir laiko, tačiau jis gali išgelbėti dieną, jei pagrindinis patiekalas dar neparuoštas. Sūrūs raudonieji ikrai patiekalui suteikia pikantiškumo ir ryškų akcentą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti vyšniniai pomidorai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nupjaukite kiekvieno vyšninio pomidoro viršų ir išimkite šerdį. Česnaką ir bazilikus sudėkite į trintuvą ir sumaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite su kreminiu sūriu ir druska. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Įdaryti vyšniniai pomidorai Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus vyšninius pomidorus. Į kiekvieną tuščiavidurį pomidorą šaukšteliu įpilkite įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos