Publikavimo data: 2025-08-19
Įdarytos bulvių valtys
Nuostabi vakarienė visai šeimai - bulvių laiveliai, pripildyti maltos mėsos, po švelniu sūrio ir majonezo dangteliu.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir nuplaukite.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsos įdarą. Į faršą sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles (krapus, žaliuosius svogūnus, petražoles), druską, pipirus, prieskonius pagal skonį, susmulkintą svogūną ir šiek tiek kambario temperatūros vandens, kad būtų sultingas.
Žingsnis 3
Visą turinį įmaišykite į faršą.
Žingsnis 4
Perpjaukite bulves per pusę, išpjaukite vidų, kad susidarytų ertmė mėsai. Pergamentinį popierių ir gautus laivelius sudėkite ant kepimo skardos. Nepamirškite jų pasūdyti.
Žingsnis 5
Sūdytus laivelius pagal skonį aptepkite majonezu.
Žingsnis 6
Tada į laivelių įdubimus įdėkite mėsos įdaro.
Žingsnis 7
Paruoškite padažą. Sutarkuokite sūrį, pagal skonį įpilkite majonezo ir vandens. Išmaišykite.
Žingsnis 8
Padažą užtepkite ant mėsos įdaro, suformuodami sūrio ir majonezo kepurėlę.
Kategorijos