Įdarytos bulvių valtys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdarytos bulvių valtys

Nuostabi vakarienė visai šeimai - bulvių laiveliai, pripildyti maltos mėsos, po švelniu sūrio ir majonezo dangteliu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir nuplaukite.

Žingsnis 2

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 2
Paruoškite mėsos įdarą. Į faršą sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles (krapus, žaliuosius svogūnus, petražoles), druską, pipirus, prieskonius pagal skonį, susmulkintą svogūną ir šiek tiek kambario temperatūros vandens, kad būtų sultingas.

Žingsnis 3

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 3
Visą turinį įmaišykite į faršą.

Žingsnis 4

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 4
Perpjaukite bulves per pusę, išpjaukite vidų, kad susidarytų ertmė mėsai. Pergamentinį popierių ir gautus laivelius sudėkite ant kepimo skardos. Nepamirškite jų pasūdyti.

Žingsnis 5

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 5
Sūdytus laivelius pagal skonį aptepkite majonezu.

Žingsnis 6

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 6
Tada į laivelių įdubimus įdėkite mėsos įdaro.

Žingsnis 7

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 7
Paruoškite padažą. Sutarkuokite sūrį, pagal skonį įpilkite majonezo ir vandens. Išmaišykite.

Žingsnis 8

Įdarytos bulvių valtys Žingsnis 8
Padažą užtepkite ant mėsos įdaro, suformuodami sūrio ir majonezo kepurėlę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos