Įdarytos cukinijos su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Įdarytos cukinijos su vištiena

Įdarytos cukinijos su vištiena kepamos orkaitėje. Kepimui geriau imti jaunas cukinijas arba cukinijas. Jų odelė būna švelni ir minkšta. Tokiu atveju patiekalą galima valgyti visą. Į receptą taip pat įeina grybai. Leidžiama gaminti su šviežiais arba šaldytais grybais. Kad įdaras būtų sultingas, į jį dedama grietinėlės ir daržovių. Švieži bazilikai ir juodieji pipirai suteikia patiekalui malonų aromatą ir taurų skonį.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos cukinijos su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite cukinijų įdarą. Keptuvėje aliejuje kepkite vištieną ir grybus maišydami 5-10 min. Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 3-5 min. Įpilkite grietinėlės, druskos ir pipirų. Troškinkite, kol grietinėlė sutirštės, o daržovės suminkštės, 7-10 minučių. Įdarą šiek tiek atvėsinkite, įberkite bazilikų. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Įdarytos cukinijos su vištiena Žingsnis 2
Paruoškite cukinijas. Cukinijas supjaustykite skersai 4-5 žiedais. Išimkite šerdį, apačią palikite. Turite turėti "puodelius".

Žingsnis 3

Įdarytos cukinijos su vištiena Žingsnis 3
Paruoškite įdarytas cukinijas. Į cukinijų "puodelius" sudėkite faršą. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Kepimo skardą ištepkite aliejumi. Kepkite patiekalą 180-200 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos