Publikavimo data: 2025-08-19
Įdarytos keptos paprikos
Labai skanios ir sveikos keptos paprikos. Greitai ir lengvai paruošiama, o rezultatas puikus.
Žingsnis 1
Sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje pakepinkite grybus ir svogūnus, kol suminkštės. Pabaigoje pabarstykite džiovintais česnakais.
Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje ant didžiausios kaitros, kepimo pabaigoje įberkite druskos.
Žingsnis 3
Jei norite, galite pridėti čiobrelių šakelę.
Žingsnis 4
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, ir sumaišykite su mėsa bei grybais.
Žingsnis 5
Papriką perpjaukite į 2 dalis, išimkite sėklas. Į vidurį sudėkite įdarą ir lengvai jį sutankinkite.
Žingsnis 6
Viską apibarstykite stambiai tarkuotu sūriu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių 180° temperatūroje.
Kategorijos