Publikavimo data: 2025-08-19
Įdarytos kiaulienos ir jautienos farširuotos paprikos su prieskoniais
Įdaryti pipirai yra kelių pasaulio virtuvių, įskaitant rusų, ukrainiečių, moldavų, gruzinų, rumunų, azerbaidžaniečių, patiekalas. Jo skonį lemia ryžių ir maltos mėsos įdaras su prieskoniais, kurie kiekvienoje virtuvėje yra skirtingi. Tačiau bet kokioje skonių interpretacijoje šis patiekalas yra mėgstamas ir garbinamas, jis gaminamas ir darbo dienomis, ir švenčių dienomis, vasarą ir net žiemą, kai naudojamos šaldytos paprikos.
Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol iš dalies išvirs. Tada pakepinkite česnaką, svogūną, morkas, įdėkite sviesto. Atskirkite pusę kepimo, sudėkite ryžius ir mėsą. Išmaišykite, pagardinkite prieskoniais ir druska.
Žingsnis 2
Į likusią keptuvę sudėkite supjaustytus pomidorus. Išmaišykite, tada supilkite grietinėlę ir vandenį, pagal skonį įpilkite cukraus ir druskos ir troškinkite.
Žingsnis 3
Įdarykite paprikas ir vertikaliai sudėkite jas į katilą su augaliniu aliejumi ant dugno. Užpilkite paprikas mišiniu iš keptuvės ir užvirinkite. Troškinkite po uždaru dangčiu 60 minučių.
Kategorijos