Įdarytos kiaulienos ir jautienos farširuotos paprikos su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdarytos kiaulienos ir jautienos farširuotos paprikos su prieskoniais

Įdaryti pipirai yra kelių pasaulio virtuvių, įskaitant rusų, ukrainiečių, moldavų, gruzinų, rumunų, azerbaidžaniečių, patiekalas. Jo skonį lemia ryžių ir maltos mėsos įdaras su prieskoniais, kurie kiekvienoje virtuvėje yra skirtingi. Tačiau bet kokioje skonių interpretacijoje šis patiekalas yra mėgstamas ir garbinamas, jis gaminamas ir darbo dienomis, ir švenčių dienomis, vasarą ir net žiemą, kai naudojamos šaldytos paprikos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos kiaulienos ir jautienos farširuotos paprikos su prieskoniais Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol iš dalies išvirs. Tada pakepinkite česnaką, svogūną, morkas, įdėkite sviesto. Atskirkite pusę kepimo, sudėkite ryžius ir mėsą. Išmaišykite, pagardinkite prieskoniais ir druska.

Žingsnis 2

Įdarytos kiaulienos ir jautienos farširuotos paprikos su prieskoniais Žingsnis 2
Į likusią keptuvę sudėkite supjaustytus pomidorus. Išmaišykite, tada supilkite grietinėlę ir vandenį, pagal skonį įpilkite cukraus ir druskos ir troškinkite.

Žingsnis 3

Įdarytos kiaulienos ir jautienos farširuotos paprikos su prieskoniais Žingsnis 3
Įdarykite paprikas ir vertikaliai sudėkite jas į katilą su augaliniu aliejumi ant dugno. Užpilkite paprikas mišiniu iš keptuvės ir užvirinkite. Troškinkite po uždaru dangčiu 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos