Įdarytos paprikos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdarytos paprikos

Greita, lengva, skanu, su minimaliu ingredientų kiekiu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka, smulkiai supjaustykite svogūną, atšildykite faršą. Ryžius virkite mikrobangų krosnelėje įjungę režimą "virti", kol jie bus pusiau išvirę. Keptuvėje arba daugiaryžio dubenyje augaliniame aliejuje su trupučiu druskos pakepinkite svogūną ir morkas. Pusę kepimo išimkite ir palikite maltinukams, kitą pusę sudėkite į keptuvę, kurioje kepsime paprikas (arba multivarką). Padažui skirtą kepsnį sumaišome puode su grietine ir pomidorų pasta.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos Žingsnis 2
Paruoškite paprikas, nupjaukite kepurėles ir pašalinkite odelę. Sumaišykite maltą mėsą, estragoną, druską, kepsnius ir ryžius, pagardinkite druska. Mišiniu įdarykite paprikas.

Žingsnis 3

Įdarytos paprikos Žingsnis 3
Sudėkite paprikas į dubenį / keptuvę ant gauto padažo. Įpilkite stiklinę vandens. Troškinkite 40 min. ant silpnos ugnies arba daugiafunkcinėje keptuvėje pasirinkę troškinimo režimą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos