Publikavimo data: 2025-08-19
Įdarytos paprikos
Greita, lengva, skanu, su minimaliu ingredientų kiekiu.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka, smulkiai supjaustykite svogūną, atšildykite faršą. Ryžius virkite mikrobangų krosnelėje įjungę režimą "virti", kol jie bus pusiau išvirę. Keptuvėje arba daugiaryžio dubenyje augaliniame aliejuje su trupučiu druskos pakepinkite svogūną ir morkas. Pusę kepimo išimkite ir palikite maltinukams, kitą pusę sudėkite į keptuvę, kurioje kepsime paprikas (arba multivarką). Padažui skirtą kepsnį sumaišome puode su grietine ir pomidorų pasta.
Žingsnis 2
Paruoškite paprikas, nupjaukite kepurėles ir pašalinkite odelę. Sumaišykite maltą mėsą, estragoną, druską, kepsnius ir ryžius, pagardinkite druska. Mišiniu įdarykite paprikas.
Žingsnis 3
Sudėkite paprikas į dubenį / keptuvę ant gauto padažo. Įpilkite stiklinę vandens. Troškinkite 40 min. ant silpnos ugnies arba daugiafunkcinėje keptuvėje pasirinkę troškinimo režimą.
Kategorijos