Publikavimo data: 2024-04-02
Įdarytos paprikos daugiafunkcinėje keptuvėje
Klasikinį įdarytų paprikų receptą galima paversti įdomesniu gaminant patiekalą daugiafunkcinėje keptuvėje. Įdarą sudaro mėsa, ryžiai ir keptos daržovės. Jei pageidaujate, paprikas multivariklyje galima virti ne pomidorų, o grietinės padaže. Troškinkite paprikas bent 45 minutes, kad mėsa būtų minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Paruoškite paprikoms įdarą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus. Į keptuvę sudėkite grybus. Sumaišykite ryžius, pakepintas daržoves, maltą mėsą ir prieskonius.
Žingsnis 2
Įdarykite paprikas ir virkite jas multicooker keptuvėje. Įdarykite paprikas malta mėsa ir sudėkite jas į multicooker. Įpilkite pomidorų pastos ir dubenį iki pusės užpildykite verdančiu vandeniu. Pasirinkite režimą "Troškinti" ir virkite 45 minutes.
Kategorijos