Įdarytos paprikos daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Įdarytos paprikos daugiafunkcinėje keptuvėje

Klasikinį įdarytų paprikų receptą galima paversti įdomesniu gaminant patiekalą daugiafunkcinėje keptuvėje. Įdarą sudaro mėsa, ryžiai ir keptos daržovės. Jei pageidaujate, paprikas multivariklyje galima virti ne pomidorų, o grietinės padaže. Troškinkite paprikas bent 45 minutes, kad mėsa būtų minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite paprikoms įdarą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus. Į keptuvę sudėkite grybus. Sumaišykite ryžius, pakepintas daržoves, maltą mėsą ir prieskonius.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Įdarykite paprikas ir virkite jas multicooker keptuvėje. Įdarykite paprikas malta mėsa ir sudėkite jas į multicooker. Įpilkite pomidorų pastos ir dubenį iki pusės užpildykite verdančiu vandeniu. Pasirinkite režimą "Troškinti" ir virkite 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos