Publikavimo data: 2025-08-19
Įdarytos paprikos orkaitėje
Labai paprastas, toks gerai žinomas ir plačiai paplitęs patiekalas kaip įdarytos paprikos ruošiamas pagal visiškai skirtingus receptus ir skirtingais būdais. Ypatingas šio patiekalo išskirtinumas yra jo įdaras. Šiandien jis būna daržovių, mėsos ir su įvairių grūdų priedais. Verta paminėti, kad mėsa įdarui taip pat naudojama skirtingai. Priklausomai nuo įdaro keičiasi ir įdarytų paprikų kaloringumas. Kaip priedas prie patiekalo naudojami įvairūs padažai ir sultiniai, kurie jam suteikia ypatingo skonio ir aromato.
Žingsnis 1
Sumaišykite maltą mėsą su svogūnais, česnakais ir pomidorais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Gautu mišiniu pripildykite paprikas, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 3
Išimkite paprikas, pabarstykite sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.
Kategorijos