Publikavimo data: 2024-06-08
Įdarytos paprikos pagal išbandytą receptą
Įdarytos paprikos pagal laiko patikrintą receptą. Skanu ir paprasta. Tinka ir pietums, ir vakarienei. Vasaros sezono metu būtinos ant pietų stalo.
Žingsnis 1
Paruoškite paprikų įdarą. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, druską ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 2
Nulupkite paprikos kotelius ir sėklas.
Žingsnis 3
Įdarykite paprikas paruošta faršo mase ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 4
Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pakepinkite puode su trupučiu augalinio aliejaus, kol svogūnas taps skaidrus. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite. Supilkite vandenį, įberkite druskos, pipirų ir pagal skonį pabarstykite rūkyta paprika.
Žingsnis 5
Į gautą padažą sudėkite įdarytas paprikas ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 35 minutes, kol ryžiai išvirs.
Kategorijos