Įdarytos paprikos po sūrio plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdarytos paprikos po sūrio plutele

Tradiciškai įdarytos paprikos troškinamos padaže po dangčiu ant silpnos ugnies. Tačiau tai nėra labai patogu, jei norite gaminti mažomis porcijomis, kad maistas visada būtų šviežiausias ir patiekalai nesikartotų diena iš dienos. Pabandykite kepti paprikas orkaitėje po sūrio plutele, tai labai skanu, greita ir sotu. Pagrindinis skirtumas yra įdaro tokioms paprikoms paruošimas. Su šiomis ir kitomis paslaptimis jus supažindinsime mūsų recepte.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos po sūrio plutele Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus, pomidorus, prieskonius, druską ir pipirus. Šiam patiekalui tinka tvirti pomidorai, kad faršas nebūtų per skystas.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos po sūrio plutele Žingsnis 2
Perpjaukite paprikas išilgai pusiau ir išimkite sėklas. Įdarykite paprikų puseles mėsos įdaru ir sudėkite jas ant kepimo skardos.

Žingsnis 3

Įdarytos paprikos po sūrio plutele Žingsnis 3
Uždenkite paprikas folija ir kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje 30 minučių. Jei orkaitėje yra garų, naudokite juos. Jei ne, į orkaitės dugną įdėkite didelį dubenį su vandeniu, kad mėsa neišdžiūtų.

Žingsnis 4

Įdarytos paprikos po sūrio plutele Žingsnis 4
Kol paprikos kepa, sutarkuokite sūrį smulkia tarka. Atsargiai išimkite kepimo skardą su paprikomis iš orkaitės ir ant kiekvienos paprikos atskirai užbarstykite sūrio. Dėkite paprikas atgal į orkaitę dar 5-7 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos