Publikavimo data: 2024-06-08
Įdarytos paprikos su kiauliena
Puikus paruošimas: įdarytos paprikos net ir užšaldžius būna tokios pat skanios kaip ir šviežiai išvirtos. Tokius pusgaminius patogu išimti iš šaldiklio, kai svečiai pasibeldžia į duris ir reikia juos pamaitinti kažkuo karštu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną ir sutarkuokite morkas. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite jį ir sudėkite smulkintus svogūnus. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Tada sudėkite morkas, išmaišykite ir taip troškinkite dar 5 minutes. Perkelkite daržoves į lėkštę ir leiskite joms šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite paprikų įdarą. Į šviežiai paruoštą maltą mėsą sudėkite pakepintą svogūną ir morką, virtus ryžius ir išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Nuplaukite paprikas po šaltu tekančiu vandeniu, tada peiliu apskritimu išpjaukite šerdį, pašalinkite kauliukus ir pertvaras.
Žingsnis 4
Įdarykite paprikas paruoštu įdaru ir padėkite į šaldiklį.
Kategorijos