Įdarytos paprikos su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Įdarytos paprikos su kiauliena

Puikus paruošimas: įdarytos paprikos net ir užšaldžius būna tokios pat skanios kaip ir šviežiai išvirtos. Tokius pusgaminius patogu išimti iš šaldiklio, kai svečiai pasibeldžia į duris ir reikia juos pamaitinti kažkuo karštu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos su kiauliena Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną ir sutarkuokite morkas. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite jį ir sudėkite smulkintus svogūnus. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Tada sudėkite morkas, išmaišykite ir taip troškinkite dar 5 minutes. Perkelkite daržoves į lėkštę ir leiskite joms šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos su kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite paprikų įdarą. Į šviežiai paruoštą maltą mėsą sudėkite pakepintą svogūną ir morką, virtus ryžius ir išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Nuplaukite paprikas po šaltu tekančiu vandeniu, tada peiliu apskritimu išpjaukite šerdį, pašalinkite kauliukus ir pertvaras.

Žingsnis 4

Įdarytos paprikos su kiauliena Žingsnis 4
Įdarykite paprikas paruoštu įdaru ir padėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos