Įdarytos paprikos su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Įdarytos paprikos su kiauliena

Puikus paruošimas: įdarytos paprikos net ir užšaldžius būna tokios pat skanios kaip ir šviežiai išvirtos. Tokius pusgaminius patogu išimti iš šaldiklio, kai svečiai pasibeldžia į duris ir reikia juos pamaitinti kažkuo karštu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos su kiauliena Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną ir sutarkuokite morkas. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite jį ir sudėkite smulkintus svogūnus. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Tada sudėkite morkas, išmaišykite ir taip troškinkite dar 5 minutes. Perkelkite daržoves į lėkštę ir leiskite joms šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos su kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite paprikų įdarą. Į šviežiai paruoštą maltą mėsą sudėkite pakepintą svogūną ir morką, virtus ryžius ir išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Nuplaukite paprikas po šaltu tekančiu vandeniu, tada peiliu apskritimu išpjaukite šerdį, pašalinkite kauliukus ir pertvaras.

Žingsnis 4

Įdarytos paprikos su kiauliena Žingsnis 4
Įdarykite paprikas paruoštu įdaru ir padėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos