Publikavimo data: 2025-08-18
Įdarytos paprikos su krapais ir jogurtu
Įdarytos paprikos su krapais ir jogurtu yra vienas iš įdarytų paprikų gaminimo variantų. Dažniausiai paprikos įdarytos malta mėsa ir prieskoniais. Šiame recepte papildomai naudojamas jogurtas ir krapai, kurie patiekalui suteikia švelnaus kreminio skonio su šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą į gilų dubenį. Smulkiai supjaustykite žoleles. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite žoleles ir pomidorus į maltą mėsą. Apšlakstykite jogurtu. Pagal poreikį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite faršą iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į kepimo skardą įdėkite kepimo popieriaus. Perpjaukite paprikas per pusę ir išimkite sėklas. Sudėkite paprikas ant kepimo skardos ir įdarykite jas malta mėsa. Kepkite orkaitėje 40 minučių 190 laipsnių temperatūroje. Paskutines 10 minučių sutarkuokite sūrį ir apibarstykite paprikas.
Kategorijos