Publikavimo data: 2024-04-02
Įdarytos paprikos su malta mėsa ir ryžiais
Įdarytas paprikas su malta jautiena ir ryžiais nesunku paruošti puode per porą valandų. Norint paruošti patiekalą, reikia pagaminti maltą jautieną ir kiaulieną, išvirti ryžius ir pakepinti daržoves. Paprikų, įdarytų ryžiais, galite iš karto neruošti, bet užšaldyti ir naudoti ateityje. Norėdami visiškai išvirti mėsą, puodą uždenkite dangčiu ir troškinkite paprikas ant silpnos ugnies.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi, 5-7 min. pakepinkite svogūnus ir morkas. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite ryžius ir keptas daržoves. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Paprikas įdarykite malta mėsa.
Žingsnis 2
Paprikas troškinkite padaže. Į puodą įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite įdarytas paprikas. Supilkite pomidorų pastą, atskiestą vandeniu santykiu 1:1. Į puodą suberkite supjaustytą pomidorą. Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite patiekalą po dangčiu ant silpnos ugnies 45 minutes.
Kategorijos