Įdarytos paprikos su malta mėsa ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Įdarytos paprikos su malta mėsa ir ryžiais

Įdarytas paprikas su malta jautiena ir ryžiais nesunku paruošti puode per porą valandų. Norint paruošti patiekalą, reikia pagaminti maltą jautieną ir kiaulieną, išvirti ryžius ir pakepinti daržoves. Paprikų, įdarytų ryžiais, galite iš karto neruošti, bet užšaldyti ir naudoti ateityje. Norėdami visiškai išvirti mėsą, puodą uždenkite dangčiu ir troškinkite paprikas ant silpnos ugnies.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos su malta mėsa ir ryžiais Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi, 5-7 min. pakepinkite svogūnus ir morkas. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite ryžius ir keptas daržoves. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Paprikas įdarykite malta mėsa.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos su malta mėsa ir ryžiais Žingsnis 2
Paprikas troškinkite padaže. Į puodą įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite įdarytas paprikas. Supilkite pomidorų pastą, atskiestą vandeniu santykiu 1:1. Į puodą suberkite supjaustytą pomidorą. Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite patiekalą po dangčiu ant silpnos ugnies 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos