Įdarytos paprikos su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdarytos paprikos su malta vištiena

Įdarytos paprikos dažniausiai ruošiamos vasarą, daržovių sezono metu. Yra daugybė paprikoms įdaryti skirtų įdarų variantų, todėl tokie patiekalai puikiai tinka įvairiems patiekalams šeimos mitybos racione gaminti. Šiandien gaminsime įdarytas paprikas su sultingu maltos vištienos ir ryžių įdaru. Dėl mažo kaloringumo vištienos faršo ir ryžių su morkomis šis patiekalas bus sveikas ir kartu skanus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos su malta vištiena Žingsnis 1
Nuplaukite paprikas, nulupkite pipirų žirnelius ir nulupkite odelę.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos su malta vištiena Žingsnis 2
Ryžius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol išvirs iki pusės.

Žingsnis 3

Įdarytos paprikos su malta vištiena Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, pakepinkite svogūną ir maltą mėsą, įberkite druskos ir pipirų. Faršą šiek tiek atvėsinkite ir įmaišykite į jį ryžius.

Žingsnis 4

Įdarytos paprikos su malta vištiena Žingsnis 4
Į puodą, kuriame kepsite paprikas, supilkite augalinį aliejų, sudėkite tarkuotas morkas, česnaką ir pomidorų pastą, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 5

Įdarytos paprikos su malta vištiena Žingsnis 5
Paruoštas paprikas pripildykite malta mėsa ir ryžiais. Tada atsargiai sudėkite į puodą ant daržovių lysvės ir iki pusės užpilkite vandeniu. Virkite apie 40 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos