Įdarytos paprikos su vištienos filė ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdarytos paprikos su vištienos filė ir sūriu

Šiandien yra daugybė įvairių įdarytų paprikų gaminimo receptų. Šefai ir paprastos namų šeimininkės naudoja skirtingus šio garsaus patiekalo gaminimo būdus. Paprikų įdarai taip pat skiriasi. Jie gali būti ir daržovių, ir mėsos. Mėsa šiam patiekalui taip pat naudojama skirtingai, įvairiuose deriniuose su skirtingais grūdais. Nepamirškite, kad priklausomai nuo to keisis įdarytų paprikų kaloringumas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos paprikos su vištienos filė ir sūriu Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite svogūno gabalėlius. Sudėkite mėsą ir toliau kepkite, kol ji taps auksinė. Sudėkite grietinę, česnaką ir prieskonius. Troškinkite 2 minutes.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikos su vištienos filė ir sūriu Žingsnis 2
Į paprikų puseles sudėkite įdarą. Apibarstykite jas sūriu ir ant viršaus uždėkite pomidorą. Indą 15 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos