Įdarytos paprikų valtys su sūrio kepurėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdarytos paprikų valtys su sūrio kepurėle

Labai skanus ir sotus, lengvai paruošiamas receptas, kuris tiks ir šventiniam stalui, ir tiesiog vakarienei.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytos paprikų valtys su sūrio kepurėle Žingsnis 1
Keptuvėje pakepinkite morkas ir svogūnus, sumaišykite su malta mėsa ir ryžiais.

Žingsnis 2

Įdarytos paprikų valtys su sūrio kepurėle Žingsnis 2
Įdarykite paprikų puseles įdaru ir sudėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių. Kol kepa paprikų laiveliai, susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su sūriu bei majonezu. Po 40 minučių išimkite mūsų paprikas ir ant viršaus sudėkite paruoštą mišinį, kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos