Publikavimo data: 2024-05-20
Įdarytos vištienos šlaunelės
Pagal šį receptą įdarytas vištienos šlauneles labai lengva paruošti. Šlaunelės tiesiog tirpsta burnoje. Patiekalą lengva paruošti didelei kompanijai iš turimų produktų - česnako, sūrio, majonezo ir prieskonių. Gaminimui pasirinkite atvėsintas broilerių vištienos šlauneles. Recepte nurodytas produktų kiekis apskaičiuotas 6 vištienos šlaunelėms. Tačiau jos gaunasi tokios skanios, kad vienos porcijos vienam asmeniui tikriausiai neužteks. Padidinkite ingredientų kiekį, kaip jums atrodo tinkama.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarytas šlauneles. Vištienos šlauneles pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais. Atsargiai nuplėškite odą ir peiliu padarykite filė įpjovas (ne per visą ilgį). Šlaunelių įpjovas užpildykite tarkuotu sūriu, gerai įspausdami jį į vidų kartu su susmulkintu česnaku. Ant viršaus užberkite šiek tiek druskos. Atsargiai nupjaukite odą. Viršų patepkite majonezu ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepimo indą išklokite aliejumi pateptu pergamentu. Išdėliokite vištienos šlauneles. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-45 minutes.
Kategorijos