Publikavimo data: 2024-05-25
Įdarytos vištienos šlaunelės
Įdarytas kumpis su grybais ir sūriu yra skanus ir įdomus patiekalas. Jo paruošimo procesas yra gana sudėtingas, tačiau gausite restorano vertą patiekalą. Toks kumpis puikiai tinka šventiniam stalui. Prie jo pridėkite garnyrą, pavyzdžiui, švelnią bulvių košę arba šviežių daržovių salotas.
Žingsnis 1
Atsargiai nuimkite odą nuo kumpio kaip kojinę, palikdami ją prigludusią prie sąnario.
Žingsnis 2
Peiliu perpjaukite kaulą ties sąnariu. Jei yra kaulų fragmentų, juos pašalinkite. Padėkite odą kuriam laikui į šaldytuvą ir paruoškite faršą.
Žingsnis 3
Atskirkite vištieną nuo kaulų ir susmulkinkite blenderiu arba smulkiai sukapokite peiliu.
Žingsnis 4
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Susmulkinkite petražoles.
Žingsnis 8
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5-7 minutes kepkite svogūną ir grybus, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 9
Į gilų dubenį sudėkite smulkintą vištieną, kepintus svogūnus ir grybus, tarkuotą sūrį ir petražoles.
Žingsnis 10
Įdėkite vieną žalią kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir viską išmaišykite.
Žingsnis 11
Į kumpio odą įdarykite įdarą. Neįdarykite per stipriai, kad odelė nesutrūkinėtų. Sutvirtinkite dantų krapštukais.
Žingsnis 12
Į riebalais išteptą formą sudėkite kumpį. Aptepkite kumpį majonezu.
Žingsnis 13
Šaukite kumpį į orkaitę 40 minučių. Kepkite, kol taps auksinis ir traškus.
Žingsnis 14
Įdarytas vištienos kumpis paruoštas. Patiekite patiekalą papuošę šviežiomis petražolėmis. Gero apetito!
Kategorijos