Publikavimo data: 2024-09-17
Įdarytų kiaušinių receptas greitam užkandžiui
Kiaušiniai yra labai skanus ir sveikas produktas. Kad kiaušiniai įgautų originalų skonį, jie įdaromi įvairiais įdarais. Patiekalui svarbu tinkamai išvirti kiaušinius. Norint greitai nuvalyti išvirtą produktą, reikia imti ne pačius šviežiausius kiaušinius, terminas šiek tiek ilgesnis nei savaitė. Juos virkite verdančiame vandenyje arba, norėdami išsaugoti vienodą trynį, ant garų ar orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius ir įdarą. Kiaušinius perpjaukite per pusę, išimkite trynį ir jį sutrupinkite. Petražoles smulkiai sukapokite peiliu. Į dubenį su menkės kepenėlėmis sudėkite trynį, petražoles, majonezą ir maltus pipirus.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Sumaišykite ingredientus dubenyje, padalykite turinį į 6 lygias dalis. Į kiekvieną kiaušinio pusę įdėkite įdaro.
Kategorijos