Ikrų blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Ikrų blyneliai

Blini su ikrais - labai paprastas, greitas, senas rusiškas blini valgymo būdas. Nuo seno manoma, kad klasikinių blynų skonis puikiai dera su raudonaisiais ir juodaisiais ikrais. Atsiradus kreminiam sūriui ir grietinėlės sūriui, šis receptas tapo dar gardesnis, įgavęs švelnų kreminį skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ikrų blyneliai Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, kefyrą, druską ir cukrų. Paimkite mikserį ir juo sumaišykite dubenyje esančius ingredientus.

Žingsnis 2

Ikrų blyneliai Žingsnis 2
Į išplaktą mišinį suberkite persijotus miltus. Maišykite maišytuvu, kol masė taps tiršta ir kreminė.

Žingsnis 3

Ikrų blyneliai Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Keptuvę patepkite aliejumi. Blynų tešlą suberkite į samtelį ir supilkite ant keptuvės. Sukite keptuvę sukamaisiais judesiais, kad tešla pasiskirstytų po visą keptuvę. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 4

Ikrų blyneliai Žingsnis 4
Virtą perpjaukite per pusę. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Į vieno blyno vidurį dėkite sūrio, juodųjų ikrų ir truputį grietininio sūrio. Ant antro blyno vidurio dėkite kreminio sūrio ir raudonųjų ikrų. Paruoštus blynus susukite į nedidelius ritinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos