Publikavimo data: 2024-06-22
Ikrų blyneliai
Blini su ikrais - labai paprastas, greitas, senas rusiškas blini valgymo būdas. Nuo seno manoma, kad klasikinių blynų skonis puikiai dera su raudonaisiais ir juodaisiais ikrais. Atsiradus kreminiam sūriui ir grietinėlės sūriui, šis receptas tapo dar gardesnis, įgavęs švelnų kreminį skonį.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, kefyrą, druską ir cukrų. Paimkite mikserį ir juo sumaišykite dubenyje esančius ingredientus.
Žingsnis 2
Į išplaktą mišinį suberkite persijotus miltus. Maišykite maišytuvu, kol masė taps tiršta ir kreminė.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Keptuvę patepkite aliejumi. Blynų tešlą suberkite į samtelį ir supilkite ant keptuvės. Sukite keptuvę sukamaisiais judesiais, kad tešla pasiskirstytų po visą keptuvę. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 4
Virtą perpjaukite per pusę. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Į vieno blyno vidurį dėkite sūrio, juodųjų ikrų ir truputį grietininio sūrio. Ant antro blyno vidurio dėkite kreminio sūrio ir raudonųjų ikrų. Paruoštus blynus susukite į nedidelius ritinėlius.
Kategorijos