Įspūdinga kiaulienos nugarinė su pomidorais, grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Įspūdinga kiaulienos nugarinė su pomidorais, grybais ir sūriu

Po sūriu kepta mėsa su svogūnais ir grybais gali tapti ne tik vakarienės patiekalu, bet ir šventiniu stalu. Atrodo įmantriai ir apetitiškai, yra švelnaus skonio ir tekstūros. Grybai jai suteikia ypatingo skonio. Tokios mėsos gaminimas, be to, nereikalauja daug laiko. Tai geras naminis patiekalas, kuris visais atžvilgiais pranoksta daugelį kitų, todėl verta pasistengti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Įspūdinga kiaulienos nugarinė su pomidorais, grybais ir sūriu Žingsnis 1
Grybus supjaustykite griežinėliais, o svogūną - kubeliais. Apkepkite juos keptuvėje su aliejumi, kol gražiai nusidažys.

Žingsnis 2

Įspūdinga kiaulienos nugarinė su pomidorais, grybais ir sūriu Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite 1,5-2 cm storio medalionais ir paslėpkite po maistine plėvele. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Sutarkuokite sūrius.

Žingsnis 3

Įspūdinga kiaulienos nugarinė su pomidorais, grybais ir sūriu Žingsnis 3
Į kepimo skardą, išklotą pergamentu, sudėkite išmuštą mėsą. Apšlakstykite garstyčiomis, druska ir pipirais. Ant viršaus sudėkite grybus ir svogūnus, tada pomidorų žiedus ir sūrį. Kepkite 35 minutes 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos