Publikavimo data: 2025-08-16
Įspūdinga kiaulienos nugarinė su pomidorais, grybais ir sūriu
Po sūriu kepta mėsa su svogūnais ir grybais gali tapti ne tik vakarienės patiekalu, bet ir šventiniu stalu. Atrodo įmantriai ir apetitiškai, yra švelnaus skonio ir tekstūros. Grybai jai suteikia ypatingo skonio. Tokios mėsos gaminimas, be to, nereikalauja daug laiko. Tai geras naminis patiekalas, kuris visais atžvilgiais pranoksta daugelį kitų, todėl verta pasistengti.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite griežinėliais, o svogūną - kubeliais. Apkepkite juos keptuvėje su aliejumi, kol gražiai nusidažys.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite 1,5-2 cm storio medalionais ir paslėpkite po maistine plėvele. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Sutarkuokite sūrius.
Žingsnis 3
Į kepimo skardą, išklotą pergamentu, sudėkite išmuštą mėsą. Apšlakstykite garstyčiomis, druska ir pipirais. Ant viršaus sudėkite grybus ir svogūnus, tada pomidorų žiedus ir sūrį. Kepkite 35 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos