Publikavimo data: 2024-06-08
Įspūdinga vištienos krūtinėlė su džiovintomis slyvomis ir ananasais
Jei į įprastą vištienos krūtinėlę įdėsite vos du neįprastus ingredientus, ji iškart sužibės naujais aromatais ir skoniais. Šiuo atveju į mėsą pridėta džiovintų slyvų ir ananasų. Dėl jų patiekalas tapo visiškai naujas, neįprastas ir visai tinkamas restorano stalui. O jį paruošti stebėtinai paprasta, produktai nebrangūs, todėl šį patiekalą turėtumėte turėti savo arsenale.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais ir 10 min. marinuokite vandenyje su actu, kad pašalintumėte kartumą. Marinatą nusausinkite.
Žingsnis 2
Išvirkite vištienos filė, atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite ananasus ir džiovintas slyvas. Kiaušinio baltymą ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Pirmiausia sudėkite svogūną, ant jo - filė, tada ananasus, šiek tiek majonezo, džiovintas slyvas, sūrį, baltymus. Šį sluoksnį patepkite majonezu ir ant paviršiaus paskleiskite smulkiai tarkuotus trynius.
Kategorijos