Publikavimo data: 2024-05-26
Įspūdingos burokėlių salotos su feta
Šiose salotose fetos sūris labai gerai dera su burokėliais. Rubininė daržovė suteikia patiekalui spalvą ir vertingų medžiagų, o graikiškas fetos sūris, kaip ilgaamžiškumo produktas, - kitų. Jo skonis gurmanams pažįstamas dėl subtilaus rūgštingumo ir tonų. Galiausiai, nepaisant tokio kilnaus tikslo, patiekalas apskritai yra nesudėtingas, jį gali paruošti net pradedantieji virėjai. Be to, jis turėtų būti ruošiamas šeimai darbo ar švenčių dienomis.
Žingsnis 1
Burokėlius suvyniokite į foliją ir siųskite kepti į orkaitę 1,5 valandos. Po to jį atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą - sumaišykite aliejų, druską, pipirus ir citrinos sultis. Gerai išmaišykite. Į burokėlius sudėkite kubeliais supjaustytą fetą, padažą ir susmulkintas žoleles. Vėl išmaišykite.
Kategorijos