Publikavimo data: 2024-06-09
Išskirtinė sūrio sriuba su grybais
Tiksliai nežinoma, kur ir kada atsirado sūrio sriuba, tačiau dėl jos populiarumo kalti prancūzai. Jie pirmieji į verdantį sultinį pradėjo dėti sūrio gabalėlius, kad sultinys būtų tirštesnis. Taip buvo gautas nepaprastai skanus kreminio skonio sultinys. Šveicarai išrado sūrio lydymo žemoje temperatūroje technologiją, kuri neleido produktui atsiskirti. Taip pirmą kartą atsirado lydytas sūris. Šiandien sriubos be jo neįmanoma įsivaizduoti.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės, tada sudėkite morkas, grybus, druską ir šiek tiek patroškinkite. Sudėkite vištieną, kelias minutes pakepinkite, uždenkite ir palikite 20 minučių. Po 20 minučių išmaišykite, sudėkite lydytą sūrį, tada miltus, kad sutirštėtų, ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite mišinį į puodą, supilkite vandenį ir užvirinkite. Sudėkite bulves ir virkite, kol suminkštės, tada supilkite grietinėlę, užvirinkite ir išjunkite.
Kategorijos