Išskirtinė veršiena su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Išskirtinė veršiena su grybais

Šiam išskirtiniam patiekalui paruošti prireiks kantrybės, tačiau rezultatu tikrai nenusivilsite. Šio patiekalo pagrindą sudaro nepaprastas švelnios veršienos, šviežių grybų ir aromatingų prieskonių derinys. Klasikiniuose prancūziškuose patiekaluose padažams ir marinatams ruošti naudojamas vynas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Išskirtinė veršiena su grybais Žingsnis 1
Iš veršienos pašalinkite venas ir odą ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Kepkite 10 minučių ir pamaišydami apkepkite.

Žingsnis 2

Išskirtinė veršiena su grybais Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite į keptuvę, sumaišykite su mėsa ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Išskirtinė veršiena su grybais Žingsnis 3
Nulupkite ir stambiai supjaustykite grybus. Sudėkite į keptuvę, kepkite kartu su mėsa ir svogūnais dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Išskirtinė veršiena su grybais Žingsnis 4
Mėsą ir daržoves užpilkite vynu ir išmaišykite. Padidinkite ugnį ir nuolat maišydami virkite, kol išgaruos pusė skysčio. Tada į mėsą supilkite grietinėlę, druską, prieskonius ir žoleles. Kai užvirs, virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos