Publikavimo data: 2025-08-20
Išskirtinė veršiena su grybais
Šiam išskirtiniam patiekalui paruošti prireiks kantrybės, tačiau rezultatu tikrai nenusivilsite. Šio patiekalo pagrindą sudaro nepaprastas švelnios veršienos, šviežių grybų ir aromatingų prieskonių derinys. Klasikiniuose prancūziškuose patiekaluose padažams ir marinatams ruošti naudojamas vynas.
Žingsnis 1
Iš veršienos pašalinkite venas ir odą ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Kepkite 10 minučių ir pamaišydami apkepkite.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite į keptuvę, sumaišykite su mėsa ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Nulupkite ir stambiai supjaustykite grybus. Sudėkite į keptuvę, kepkite kartu su mėsa ir svogūnais dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Mėsą ir daržoves užpilkite vynu ir išmaišykite. Padidinkite ugnį ir nuolat maišydami virkite, kol išgaruos pusė skysčio. Tada į mėsą supilkite grietinėlę, druską, prieskonius ir žoleles. Kai užvirs, virkite dar 10 minučių.
Kategorijos